Coachpraktijk LEO.
Levenscoaching & Ont-wikkeling
 
 
 

Ademwerk bij LEO.

De adem brengt je in contact met wie je werkelijk bent

Jouw leven start en eindigt met ademhalen. De ademhaling maakt alles in je leven mee, is enorm krachtig en kan jou de mogelijkheid bieden jezelf te bevrijden. Adem je met mij mee?

Bij LEO. kun je terecht voor een individuele ademsessie of een duosessie (bijvoorbeeld met je partner of een vriend/vriendin). Ook organiseert LEO. ademcirkels.

Wat is ademwerk? 

Ik werk met de verbonden ademtechniek. Deze techniek heeft mijn leven getransformeerd. Het heeft mij in staat gesteld contact te maken met de donkere stukken in mijzelf en met de levensenergie die daaronder verborgen ligt. Ademwerk is voor mij de meest krachtige tool geweest om veranderprocessen in gang te zetten. Mijn inziens het beste medicijn. Het mooie is dat we dit medicijn zelf in huis hebben. We hoeven er alleen maar contact mee te maken. 

De adem brengt je dichter bij jezelf en leert je te leven in het 'nu'. Adem kan je bevrijden van trauma, van angsten en van belemmerende patronen. Je leert thuiskomen in je lichaam. Je ontmoet de stilte in jezelf en je leert voelen wat er in jou leeft. De adem brengt je op plekken waar woorden niet kunnen komen. Er wordt ook wel gezegd dat je middels de verbonden adem letterlijk het verleden uit je cellen ademt. 

Een ademsessie is een diepgaande ervaring. Als je er nieuw in bent, kan het best overweldigend zijn. Emoties liggen in jouw lichaam opgeslagen met een reden, omdat je het eerder in je leven nog niet kon dragen. Daarom kan een eerste ademsessie best wat gevoelens van onveiligheid triggeren. Goede professionele begeleiding is daarom erg belangrijk. 

Ik begeleid je met liefde, opdat jij weer in contact kunt komen met jouw innerlijke kracht en van daaruit (weer) jouw eigen ruimte in kunt gaan nemen. Het begeleiden van ademsessies voelt voor mij als een roeping; vanuit liefde dienstbaar zijn om anderen te ondersteunen in hun proces. 

Ik neem je graag mee op ademreis, zodat jij je vrij kan gaan voelen in je lichaam en weer met volle energie kan leven vanuit jouw unieke dromen en passies.

Voor wie is ademwerk geschikt?

Iedereen is welkom voor een ademsessie. Veelvoorkomende redenen voor een ademsessie zijn: het voelen van blokkades in het lichaam, veel in het hoofd zitten, het lastig vinden om te voelen, of juist enorm veel voelen en het moeilijk vinden om hier mee om te gaan. Ook terugkerende negatieve patronen en beperkende overtuigingen, onverwerkte trauma’s, stressklachten, fysieke klachten, hyperventilatie of slaapproblemen kunnen een aanleiding zijn. 

Er zijn tevens een aantal contra indicaties. Om die reden plan ik altijd eerst een kennismakingsgesprek. 

Wat kun je verwachten van een ademsessie?

Een ademsessie vindt plaats in mijn praktijkruimte aan de Brouwersgracht. In overleg kan een ademsessie ook in jouw vertrouwde omgeving (bijvoorbeeld bij jou thuis) plaatsvinden. 

Een ademsessie is lastig te duiden in tijd. Gemiddeld gezien vindt een intake plaats (15 minuten) waarna we de verbonden ademhaling opstarten. De sessie bestaat vervolgens uit een fase verbonden ademen (45 minuten) en een integratiefase (20 minuten). 

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram
LinkedIn