Coachpraktijk LEO.
Levenscoaching & Ont-wikkeling
 
 
 

Coaching bij LEO.

Coaching bij LEO. is systemisch en integratief. Alle dimensies van het 'mens-zijn' worden betrokken: gedrag, gevoelens, gedachten, imaginatie, het lichaam, de sociale en spirituele dimensie. 

Door middel van coaching ont-wikkel je jezelf van de wikkels die je gedurende je leven hebt opgedaan om jezelf staande te houden, maar die je nu niet meer dienen en waar je in dankbaarheid afscheid van mag nemen. Door je te ontdoen van deze wikkels, kom je uit bij jouw essentie. Dat wat niet in-gewikkeld hoeft te zijn, maar mag ontkiemen en groeien. Het mooie is dat er vanuit het kennismaken met jezelf als vanzelf groei ontstaat. Door de laagjes van 'moeten' en 'aanpassen' af te pellen, ontstaat er vanzelf een gevoel van innerlijke vrijheid. Van daaruit kies je bewust voor jouw levenspad.

Coaching bij LEO. helpt jou om meer en meer in verbinding te komen met jouw kern, en plaats te nemen op jouw plek. Die plek in de familielijn die niemand anders kan innemen, en van waaruit jij jouw volle potentieel kunt leven. 

Het proces van verbinding met de meest authentieke versie van jezelf is door Emily McDowell als volgt omschreven: "Finding yourself is not really how it works. You aren't a ten dollar bill in last winter's coat pocket. You are also not lost. Your true self is right there, buried under cultural conditioning, other people's opinions, and inaccurate conclusions you drew as a kid that became your beliefs about who you are. Finding yourself is actually returning to yourself. An unlearning, an excavation, a remembering of who you were before the world got its hands on you."

Wat kun je verwachten?

Het traject start met een intakegesprek, waarin vrijblijvend gekeken wordt of het aanbod voldoende aansluit bij jouw vraag. LEO. biedt een geïntegreerd aanbod, bestaande uit coaching, familieopstellingen en ademwerk. 

Na het intakegesprek ontvang je het coachcontract, met daarin de coachvraag en het doel van de coaching. Dit is de leidraad voor het gehele traject. Tussen de sessies door ontvang je verdiepende opdrachten ter ondersteuning van jouw proces. 

Gedurende het gehele traject is LEO. telefonisch en per app voor jou bereikbaar. Verandering gebeurt immers niet in de coachgesprekken, maar daarbuiten. 

Tot slot wordt het traject ondersteund door de Coaching Monitor. Hierdoor heb jij inzicht in de kwaliteit, de voortgang en het rendement van jouw coachingstraject.

Als beroepscoach is LEO. geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en de European Quality Award (EMCC).

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram
LinkedIn